Het grootste copywriting platform ter wereld – Eric van Hall

Door Erno Hannink | Podcast

jul 09
eric-van-hall-copywriting-platform

Vandaag het gesprek met Eric van Hall.

Eric van Hall begon z’n carrière als copywriter en filmregisseur/-producent. In 1994 raakte hij gefascineerd door het destijds prille ‘world wide web’ en richtte internetbureau Mediaweb op. 

De belangrijkste les die hij in de volgende 20 jaar leerde was dat het produceren van teksten voor websites vaak een nachtmerrie was. Uit die frustratie richtte hij eind 2015 CopyRobin op. CopyRobin biedt ‘copywriting as a service’ en heeft als missie om zoveel mogelijk pijn en frictie uit het copywriting proces te halen onder het motto ‘just hit publish’.

In dit gesprek vertelt Eric hoe hij met windsurfen en foto’s de eerste stappen in de wereld van copywriting zet. Na een tijdlang de wereld over te zijn gereisd in de wereld van het surfen en skiën rolt hij als vanzelf in zijn eerste bedrijf. Tijdens een diep dal met dat bedrijf en een lange wandeling komt het idee om mensen te helpen met copy. 

Het platform van CopyRobin is in twee weken opgezet met de collega’s. Nu werkt Eric een wereldwijde uitrol van dit platform en wil het grootste platform op dit gebied in de wereld worden. De coronacrisis heeft Eric nieuwe inzichten gegeven en in plaats van allemaal lokale kantoren wordt nu alles online uitgerold en start de eerste internationale versie aan de andere kant van de wereld.

Veel plezier met de inzichten van Eric.

Laten we beginnen…

Meer over Eric van Hall:

Print Friendly, PDF & Email
Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.