Leren over het Entrepreneurial Operating System – Mona Boot

Door Erno Hannink | Podcast

jul 30

Vandaag het gesprek met Mona Boot.

Na het lezen van twee boeken over the Entrepreneurial Operating System (EOS) bedacht ik me hier wil ik meer over leren. Ik zocht contact met de officiële implementers in Nederland om een gesprek te plannen voor de podcast. Dat is ergens blijven hangen. Een paar weken geleden zocht Mona contact met mij naar aanleiding van het artikel dat ik schreef over EOS.

In dit gesprek hebben we het over haar ervaring in de ICT en hoe ze doorgroeide naar de tweede persoon in het bedrijf. Ze deelt de fouten die ze daar maakte en haar zoektocht naar een systeem. In 2017 wordt het bedrijf verkocht. Aangezien ze een percentage van de aandelen heeft plukt ze de vruchten van jarenlang hard werken. Ze besluit met haar man een rondreis te maken door Europa om uit te zoeken wat ze nu wil gaan doen. Na haar terugkomst in Nederland begint ze in een opdracht en komt in aanraking met EOS. Een mooie reis met waardevolle leermomenten.

Veel plezier met de inzichten van Mona.

Laten we beginnen…

Artikelen die ik schreef over EOS

Meer over Mona:

Boeken:

Print Friendly, PDF & Email
Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.