Leren over het Entrepreneurial Operating System – Mona Boot

Door Erno Hannink | Podcast

jul 30

Vandaag het gesprek met Mona Boot.

Na het lezen van twee boeken over the Entrepreneurial Operating System (EOS) bedacht ik me hier wil ik meer over leren. Ik zocht contact met de officiële implementers in Nederland om een gesprek te plannen voor de podcast. Dat is ergens blijven hangen. Een paar weken geleden zocht Mona contact met mij naar aanleiding van het artikel dat ik schreef over EOS.

In dit gesprek hebben we het over haar ervaring in de ICT en hoe ze doorgroeide naar de tweede persoon in het bedrijf. Ze deelt de fouten die ze daar maakte en haar zoektocht naar een systeem. In 2017 wordt het bedrijf verkocht. Aangezien ze een percentage van de aandelen heeft plukt ze de vruchten van jarenlang hard werken. Ze besluit met haar man een rondreis te maken door Europa om uit te zoeken wat ze nu wil gaan doen. Na haar terugkomst in Nederland begint ze in een opdracht en komt in aanraking met EOS. Een mooie reis met waardevolle leermomenten.

Veel plezier met de inzichten van Mona.

Laten we beginnen…

Artikelen die ik schreef over EOS

Meer over Mona:

Boeken:

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.