Ontdek het effect van meer diversiteit in je team – Melvin Tjoe Nij

Door Erno Hannink | Podcast

aug 13
Melvin Tjoe Nij

Vandaag het gesprek met Melvin Tjoe Nij.

Melvin is een netwerker pur sang. Geboren in Amsterdam en woonde tussen zijn twaalfde en negentiende in Suriname. Eenmaal terug in Nederland deed hij de HEAO. Als ondernemer bezocht hij veel netwerkbijeenkomsten en al snel bleek dat hij zich in een overwegend blanke, middelbare-mannenwereld bevond. 

Dit is de aanleiding geweest van de oprichting van The Other Network (TON). Een businessnetwerk dat zich richt op het zichtbaar maken van de voordelen van meer culturele diversiteit binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Niet veel later startte Melvin Young Global People, de grootste online community voor multicultureel talent in Nederland. 

Zijn lievelingsmotto “United we stand, divided we fall!”

Met de vele aandacht voor de black lives matter demonstraties wil ik zelf meer leren over de achtergrond, diversiteit en discriminatie. Zo heb ik meer diversiteit aan mijn tijdlijn o.a. In Twitter aangebracht. De podcast is een mooi middel 

om in gesprek te gaan met mensen die werken met diversiteit. Melvin heeft mij meer geleerd over het belang van meer diversiteit in je bedrijf. Waarom je als ondernemer een diverse groep mensen in je team wil.

Veel plezier met de inzichten van Melvin.

Laten we beginnen…

Hier vind je meer over Melvin Tjoe Nij:

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.