Ontdek het effect van meer diversiteit in je team – Melvin Tjoe Nij

Door Erno Hannink | Podcast

aug 13
Melvin Tjoe Nij

Vandaag het gesprek met Melvin Tjoe Nij.

Melvin is een netwerker pur sang. Geboren in Amsterdam en woonde tussen zijn twaalfde en negentiende in Suriname. Eenmaal terug in Nederland deed hij de HEAO. Als ondernemer bezocht hij veel netwerkbijeenkomsten en al snel bleek dat hij zich in een overwegend blanke, middelbare-mannenwereld bevond. 

Dit is de aanleiding geweest van de oprichting van The Other Network (TON). Een businessnetwerk dat zich richt op het zichtbaar maken van de voordelen van meer culturele diversiteit binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Niet veel later startte Melvin Young Global People, de grootste online community voor multicultureel talent in Nederland. 

Zijn lievelingsmotto “United we stand, divided we fall!”

Met de vele aandacht voor de black lives matter demonstraties wil ik zelf meer leren over de achtergrond, diversiteit en discriminatie. Zo heb ik meer diversiteit aan mijn tijdlijn o.a. In Twitter aangebracht. De podcast is een mooi middel 

om in gesprek te gaan met mensen die werken met diversiteit. Melvin heeft mij meer geleerd over het belang van meer diversiteit in je bedrijf. Waarom je als ondernemer een diverse groep mensen in je team wil.

Veel plezier met de inzichten van Melvin.

Laten we beginnen…

Hier vind je meer over Melvin Tjoe Nij:

Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.