Ondernemer en bovenal passievist – Harm Wevers

Door Erno Hannink | Podcast

sep 03

Vandaag het gesprek met Harm Wevers.

Harm is eigenaar van het marktonderzoeksbureau WPG Research: een full-service research-based consultancybureau voor organisaties die de energietransitie, duurzaamheid en de transitie naar een circulaire economie hoog op de agenda hebben staan. Daarnaast eigenaar van JCK Brand Company, een groothandel in textielproducten en ondersteunt visuele verhalenvertellers met hun filmprojecten. 

‘Wat doe je nou eigenlijk echt?’ is ook een vraag die hem vaak gesteld wordt. Een label plakken is wat mensen graag willen ‘ben je nu marktonderzoeker, groothandelaar, producent of marketeer of…’ teveel labels maakt het vaak voor zijn opdrachtgevers en klanten vaak moeilijk. Zijn antwoord is standaard: ik ben ondernemer, maar bovenal passievist: ik doe graag de dingen die ik leuk vind.

Wat hij echt doet daar hebben we het over en welke keuzes Harm onderweg genomen heeft om niet te komen. Onderzoeken doen rondom verduurzaming en ontwikkelingen in de familie waardoor hij nu twee bedrijven aanstuurt en nog steeds onderzoek doet voor klanten. 

Veel plezier met de inzichten van Harm.

Laten we beginnen…

Hier vind je meer over Harm Wevers:

Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.