Ondernemer en bovenal passievist – Harm Wevers

Door Erno Hannink | Podcast

sep 03

Vandaag het gesprek met Harm Wevers.

Harm is eigenaar van het marktonderzoeksbureau WPG Research: een full-service research-based consultancybureau voor organisaties die de energietransitie, duurzaamheid en de transitie naar een circulaire economie hoog op de agenda hebben staan. Daarnaast eigenaar van JCK Brand Company, een groothandel in textielproducten en ondersteunt visuele verhalenvertellers met hun filmprojecten. 

‘Wat doe je nou eigenlijk echt?’ is ook een vraag die hem vaak gesteld wordt. Een label plakken is wat mensen graag willen ‘ben je nu marktonderzoeker, groothandelaar, producent of marketeer of…’ teveel labels maakt het vaak voor zijn opdrachtgevers en klanten vaak moeilijk. Zijn antwoord is standaard: ik ben ondernemer, maar bovenal passievist: ik doe graag de dingen die ik leuk vind.

Wat hij echt doet daar hebben we het over en welke keuzes Harm onderweg genomen heeft om niet te komen. Onderzoeken doen rondom verduurzaming en ontwikkelingen in de familie waardoor hij nu twee bedrijven aanstuurt en nog steeds onderzoek doet voor klanten. 

Veel plezier met de inzichten van Harm.

Laten we beginnen…

Hier vind je meer over Harm Wevers:

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.