Het doel dat zorgt voor energie – Rintske Bosma

Door Erno Hannink | Podcast

okt 22

Vandaag het gesprek met Rintske Bosma.

Na 15 jaar in de IT te hebben gewerkt veranderde het leven van Rintske Bosma 180° toen ze na 25 jaar los kwam van haar depressies. Een heftige gebeurtenis dwong haar verregaande studie te maken van het brein. Zo ontdekte ze hoe de Mind werkt en hoe je onbewuste belemmerende overtuigingen kan resetten.

Gebaseerd op haar studie en het in praktijk brengen van alles wat ze leerde, creëerde ze een methode waardoor ze de essentie van haar kennis kan overbrengen. Sindsdien is het haar missie om zoveel mogelijk mensen te vertellen over de werking van de Mind om onbewuste blokkades op te heffen en betere resultaten te kunnen neerzetten met minder inspanning en stress. 

Naast haar trainingspraktijk richtte ze ook in 2015 het bedrijf Cupbliss op, omdat ze zoveel mogelijk kansarme kinderen wil helpen. Het middel dat ze daarvoor gevonden heeft zijn vrolijk gekleurde kartonnen koffiebekertjes met positieve teksten er op. Niet alleen verspreiden de bekers positiviteit op de werkvloer, Cupbliss doneert de helft van haar winst aan goede doelen, zoals War Child, Terre des Hommes en haar eigen Cupbliss Safehouse Foundation om kinderen te bevrijden uit de prostitutie.

Veel plezier met de inzichten van Rintske.

Laten we beginnen…

Meer over Rintske:

Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.