De ondernemerscoöperatie om te groeien – Ronald Mosselman

Door Erno Hannink | Podcast

nov 19

Vandaag het gesprek met Ronald Mosselman.

Ronald is bestuurder van de Webcirkel Coöperatie en ontwikkeld website (apps) voor sociale ondernemingen. Hij houd zich voornamelijk bezig met ‘advies, Projectmanagement en Contactbeheer binnen de coöperatie.

Ronald heeft de opleiding HEAO gedaan in Enschede. Na zijn opleiding heeft hij veel gereisd (Azie en Australie) en rond 2000 (een boom tijd in de IT) met website ontwikkeling in aanraking gekomen en verhuist naar Amsterdam. Na aantal jaren in vaste dienst is hij voor zijn eigen bedrijf gestart, Mosselman multimedia. In 2014 hebben ze de Webcirkel Coöperatie opgericht.

Een gesprek waarin ik veel geleerd heb over de ondernemerscoöperatie (KvK over de cooperatie) structuur voor een bedrijf. Waarom kies je voor een coöperatie, wat zijn de voordelen die ze hebben ervaren en waar werken ze aan om dit te verbeteren. Een eerlijk verhaal uit de praktijk wat de coöperatie kan doen voor freelancers die gaan samenwerken. 

Veel plezier met de inzichten van Ronald.

Laten we beginnen…

Meer over Ronald:

Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.