De ondernemerscoöperatie om te groeien – Ronald Mosselman

Door Erno Hannink | Podcast

nov 19

Vandaag het gesprek met Ronald Mosselman.

Ronald is bestuurder van de Webcirkel Coöperatie en ontwikkeld website (apps) voor sociale ondernemingen. Hij houd zich voornamelijk bezig met ‘advies, Projectmanagement en Contactbeheer binnen de coöperatie.

Ronald heeft de opleiding HEAO gedaan in Enschede. Na zijn opleiding heeft hij veel gereisd (Azie en Australie) en rond 2000 (een boom tijd in de IT) met website ontwikkeling in aanraking gekomen en verhuist naar Amsterdam. Na aantal jaren in vaste dienst is hij voor zijn eigen bedrijf gestart, Mosselman multimedia. In 2014 hebben ze de Webcirkel Coöperatie opgericht.

Een gesprek waarin ik veel geleerd heb over de ondernemerscoöperatie (KvK over de cooperatie) structuur voor een bedrijf. Waarom kies je voor een coöperatie, wat zijn de voordelen die ze hebben ervaren en waar werken ze aan om dit te verbeteren. Een eerlijk verhaal uit de praktijk wat de coöperatie kan doen voor freelancers die gaan samenwerken. 

Veel plezier met de inzichten van Ronald.

Laten we beginnen…

Meer over Ronald:

Print Friendly, PDF & Email
Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt om te groeien in impact voor je bedrijf. "Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten." Hij houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming als vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Sluit je aan bij de community wanneer jij ook wilt groeien in impact met je bedrijf. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.