Een veilige plek gebouwd voor sporters en collega’s – Hanieh van Vilsteren

Door Erno Hannink | Podcast

dec 10
hanieh-van-vilsteren-veilige-plek-voor-sporters-en-collegas

Vandaag het gesprek met Hanieh van Vilsteren – Kamran.

Hanieh is eigenaresse van Tabonon, directeur van Haka en voorzitter van de kick van sport. Ze is een echt ondernemer of het nu gaat over business of reizen. Ze houdt van avontuur en nieuwe dingen ontdekken. In haar hoofd zit ze altijd in de toekomst. Ze begon met backpacken op mijn 19de en ondertussen meer dan 40 landen bezocht. Haar eerste bedrijf had ze op haar 17de en het tweede op haar 19de. Ze vocht haar eerste internationale wedstrijd op haar 19de. Ze heeft 9 jaar op het CIOS gedoceerd en doceert nog op de Calo in Zwolle.

Wat een mooi gesprek met een bijzondere ondernemer. Zo vroeg als ze is begonnen met ondernemen met nu drie vestigingen en zich echt ontwikkeld heeft als ondernemer. De combinatie van de Nederlandse en Iraanse gewoontes gebruiken om een veilige plek te bouwen voor de collega’s en leden. Het mooie is ook hoe ze geleerd heeft om de ruimte te nemen en minder te werken in het bedrijf, meer aan het bedrijf en ook ruimte neemt voor haarzelf.

Veel plezier met de inzichten van Hanieh.

Laten we beginnen…

Meer over Hanieh:

Boek De excellente leerkracht

Luister ook het gesprek met andere oud-bokser Annie Joosten-Lamey.

Print Friendly, PDF & Email
Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.