Rijnland combineren met de pluspunten van ScaleUp – Pieter van Osch

Door Erno Hannink | Podcast

dec 31

Vandaag het gesprek met Pieter van Osch.

Pieter van Osch gelooft dat ondernemers de vonken van verandering kunnen zijn voor een betere wereld. Tenminste… als die ondernemers ambitieus en gedisciplineerd genoeg zijn om hun bedrijf te laten groeien tot het volle potentieel. Vandaag 818 bedrijven bediend is Pieter op weg naar 2025 bedrijven in 2025.

Dit is de derde keer dat ik met Pieter in gesprek ga voor de podcast. Dit keer hebben we het over Rijnlands ondernemen. Wat betekent dit (Rijnlands model Wikipedia) en wat is het verschil met Angelsaksisch (Wikipedia)? Pieter werkt aan een boek met een model om Rijnlands ondernemen praktisch in te voeren. In de aanloop naar dat boek was ik nieuwsgierig naar zijn inzichten op dit onderwerp.

Veel plezier met de inzichten van Pieter.

Laten we beginnen…

Meer over Pieter:

Boeken die genoemd worden:

Print Friendly, PDF & Email
Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.