Meer omzet in minder tijd tips voor freelancers en ZZP-ers – Kim Nelissen

Door Erno Hannink | Podcast

jan 07

Vandaag het gesprek met Kim Nelissen.

Kim Nelissen uit Utrecht heeft sinds 2013 een eigen tekstbureau (KimTikt) en is sinds 2018 moestuininfluencer (Moesmeisje). Ze verdient geld met haar blogs, video’s en Instagram-account. Haar grote droom is om binnen nu en twee jaar de helft van haar inkomen uit haar moestuinbedrijf te halen.

Wat heeft Kim dit in de afgelopen jaren mooi opgebouwd. De burn-out die haar veel geleerd heeft, een lastige periode met leerzame uitkomsten. Hoe ze afgestapt is van uurtje-factuurtje en veel betere prijzen vraagt voor haar expertise. Daarnaast de mix die ze aan het ontwikkelen is met de twee bedrijven en daar ruimte ziet om meer te verdienen en minder hard te werken. Leer als freelancer of ZZP-er van de ervaringen van Kim hoe je dit opbouwt zonder dat ze een te rooskleurig beeld geeft.

Veel plezier met de inzichten van Kim.

Laten we beginnen…

Meer over Kim:

Video van het gesprek met Kim Nelissen

Print Friendly, PDF & Email
Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.