Social Media Marketing uitbesteden voor bedrijven

De opbouw van de marketing en sales funnel beïnvloedt nagenoeg ieder onderdeel van jullie social media marketing. Als de funnel niet goed loopt dan wordt het lastig om goede resultaten te halen uit de online acties en campagnes.

 Ik help je om een volledige online marketing en sales funnel te ontwerpen en optimaliseren.

 Ik werk nauw samen met jouw (freelance) marketingteam.

 Hierdoor groeit het aantal klanten en het resultaat per klant.

 Ik neem je al het werk uit handen zodat jij op andere zaken kunt concentreren.

beste social media bedrijf Achterhoek Nederland

No.2 in de lijst Beste Social Media Bedrijf van de Achterhoek 2014!

Voor wie is dit bedoeld

Voor ondernemers die geen ruimte hebben om alles zelf uit te zoeken over social media marketing. Voor marketing managers die snel resultaat willen zien. Voor online managers die liever social media beheer uitbesteden zonder zelf alles te moeten organiseren.

Mijn rol in Social Media Marketing Uitbesteden

Als Social Media Marketing Specialist bedenk en ontwerp ik jullie gehele online marketing. Daarnaast zorg ik ervoor dat online marketing op de juiste manier wordt opgezet en ingevoerd. Zodat de juiste leads in jullie online funnel starten en klant worden.

Voor een succesvolle invoering houd ik contact met alle betrokken partijen. Iedereen vindt hierdoor op de juiste manier aansluiting met jullie social media marketing. Hiervoor heb ik bijvoorbeeld contact met jouw team of met freelance specialisten, zoals de designer, webbouwer, campagne marketeer, SEO specialist, conversie specialist, content marketeer, tekstschrijver etc.

Jij wordt voor het opzetten en optimaliseren van de online marketing dus volledig ontzorgd.

Hoe ziet de samenwerking eruit?

  1. We beginnen onze samenwerking met een sessie waarbij we dieper in gaan op jullie bedrijf, de doelstellingen en de doelgroep. Dit geeft mij de informatie die ik nodig heb voor het jaarplan.

  2. Na deze sessie schrijf ik een plan voor de komende 12 maanden. In dit jaarplan staat wat de speerpunten zijn voor de social media marketing. Dit geeft ons beide houvast om toe te werken naar het gewenst resultaat. Het plan geeft ook ruimte voor verbeteringen na de eerste ervaringen.

  3. Wanneer jij akkoord gaat met dit jaarplan maak ik afspraken met alle betrokken partijen. Hierdoor is iedereen op de hoogte van de richting en doelen.
    Daarnaast maak ik afspraken over de deadlines en het proces.

  4. Zodra we begonnen zijn met de invoering van het plan van aanpak, organiseer ik een tweewekelijkse (virtuele) overleg. Hier bespreken we de voortgang en zetten we nieuwe acties uit voor de volgende periode.

  5. Eens per kwartaal hebben wij een overleg, waarin ik jullie als opdrachtgever uitleg geef over de resultaten, het verloop en mogelijke verbeteringen.

Mijn abonnement is een all-in vergoeding. Je ontvangt dus geen facturen voor meerwerk.

Wat ik niet doe

In mijn all-in abonnement zitten niet de uitvoerende werkzaamheden voor het implementeren van de social media marketing inbegrepen. We gebruiken hiervoor jouw (freelance) team. Wil je hier ondersteuning bij, dan wordt dat los geoffreerd en gefactureerd.

Software voor de social media marketing beheer is ook niet inbegrepen bij het maandbedrag. De kosten voor eventuele software worden meegenomen in het plan van aanpak.

Ik werk vanaf eigen locatie. Overleg kan op locatie hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. Afspraken op locatie worden in overleg ingepland.

Tarief Social Media Marketing Uitbesteden

Het Social Media Marketing Uitbesteden abonnement kost € 1.500 per maand. De samenwerking wordt aangegaan voor een periode van 12 maanden met een proeftijd van 6 maanden. Na de eerste 6 maanden is er een optie om de samenwerking tussentijd te beëindigen.

Mijn achtergrond

Erno is Social Media Marketing expert. Ik geef advies, cursussen en beheer de social media marketing van klanten.

Ik ben auteur van 6 boeken, 1.000+ artikelen, host van de podcast de Erno Hannink Show en publiceer wekelijks een case study video.

Ik heb in de afgelopen 10 jaar meer dan 1.250 klanten geholpen. Op de belangrijkste social media netwerken volgen 15.000+ mensen mij en meer dan 5.000 abonnees volgen mijn e-mails. Initiator van Social Media Club Nederland en WordCamp Nederland

Ik heb inmiddels 15 jaar ervaring met online marketing en specialiseer mezelf sinds 2005 in social media strategieën en online marketing en sales funnels.

Daarnaast haal ik veel voldoening uit het delen van mijn kennis via artikelen en e-boeken.

Gezien in

Klanten zeggen

Erno heeft ons met zijn steengoede vragen van onze stoelen geblazen

Ik volgde Erno al een tijdje via Youtube en zijn podcast vanwege zijn inspirerende advies en analyses. Ik heb hem gevraagd om onze afdeling online te komen trainen omdat wij willen zorgen dat bezoekers sneller antwoord op hun vraag krijgen op onze website. Geen moment spijt van gehad! Erno heeft ons met zijn steengoede vragen van onze stoelen geblazen. Het bleef niet alleen bij inzichten die hij ons gaf maar ook advies over hoe je het in de praktijk kunt brengen. Ik ben erg gecharmeerd van zijn no-nonsense stijl, zijn bevlogenheid en ongelofelijke kennis van zaken als het gaat om online resultaat behalen. Bij de training blijft het niet. Erno gaat ons ondersteunen in de praktijk en als sparringpartner. Ik kan hem van harte aanbevelen!

Wendy Borst

Manager Afdeling Online , Kadaster

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan

Wil je de social media marketing nu goed organiseren? Wil dat jullie social media activiteiten nóg meer reacties, offerteaanvragen en afspraken oplevert? Vul dan nu dit korte formulier in en klik op Verzenden.

Wat gebeurt er nadat je zo op Verzenden klikt?

  1. Intake: Ik bel of mail je binnen 24 uur. We plannen dan een intakegesprek, waarin we samen de inhoud en datum van de eerste sessie vaststellen.
  2. Voorstel: Je ontvangt dezelfde dag nog een vrijblijvend voorstel op basis van jullie social media marketing doelen en wensen.
  3. Uitbesteden: Na goedkeuring beginnen we met Social Media Marketing Uitbesteden dat 100% is afgestemd op jullie bedrijf, doelstelling en doelgroep.

Waarom deze cursus?

✓ Bewezen, exclusieve, direct toepasbare adviezen.
✓ Praktische oefeningen en voorbeelden uit de praktijk.

Reactie binnen 24 uur.
via telefoon of email
Gegevens 100% veilig.
Wij respecteren je privacy
Gratis, deskundig en eerlijk advies.
2 cursussen per week.
Reageer dus tijdig