Social Network – trailer van de Facebook film

Door Erno Hannink | d. Narrow Networking

jul 16

Er is een film gemaakt over het ontstaan en de ontwikkelingen van Facebook. Het hele verhaal van Mark Zuckerberg (Wikipedia), Sean Parker (wiki) en Eduardo Saverin (wiki).
The Social Network krijgt zijn premiere tijdens het New York Film Festival en zal dan 1 oktober in Amerika in de theaters komen. De film gaat 28 oktober 2010 in Nederland in première.

Eisenberg speelt Facebook CEO Mark Zuckerberg, Timberlake vertolkt de rol van Sean Parker, één van de mede-oprichters van Napster die oprichtend voorzitter van Facebook werd, en Garfield kruipt in de huid van Eduardo Saverin, de mede-oprichter van Facebook die in een financieel conflict verwikkeld raakte met Zuckerberg.

Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 5-25 medewerkers. Ik help ondernemers bij beslissingen voor meer resultaat zonder harder te werken. Mijn unieke eigenschap is vragen stellen vanuit oprechte nieuwsgierigheid en de essentie van de lessen te benoemen. Erno is auteur van 10 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Lees meer over Erno Volg de nieuwste artikelen via de RSS feed of via LinkedIn.

Comments are closed