Team Done4You

Uitbreiding team

Ben jij de freelancer die mee wil werken aan de groei van onze klanten?

Voor onze klanten (kenniswerkers en webshop eigenaren) moeten er allerlei taken gedaan worden op het web. Om hun te helpen op dit gebied zijn wij op zoek naar freelancers die als de beste teksten kunnen corrigeren, trechters kunnen opzetten en artikelen en pagina’s op websites kunnen verbeteren zodat deze beter vindbaar worden in de zoekmachines.

Wij, Gwendoline Teske en Erno Hannink, bouwen samen om een team van freelancers zodat we met klanten meer resultaten bereiken.

Taken

 • (eenvoudig) tekstschrijver – SEO-achtige (1 klus) – tekst en taalfouten en publiceren – editor
 • social media berichten publiceren en plannen
 • afbeeldingen maken voor social media
 • direct response copywriter (tekst voor salespagina’s, tekst voor advertenties)
 • Website designer (landingspagina’s ontwerpen)
 • Website bouwer – zet design om in werkende pagina (WordPress, mijnwebwinkel, magento, woocommerce, Shopify)
 • video-personen als DRock (opnemen en editten)
 • AdWords beheren (finetunen, campagnes opzetten)
 • Facebook Ads beheren (finetunen, campagnes opzetten)
 • E-boek, pdf, boek cover ontwerp en boek maken.
 • zoekwoord analyse

Opmerking: De taken als copywriter en VA zijn op dit moment ingevuld. Deze formulieren zijn dus verwijderd. Deze mensen worden op dit moment ingewerkt en opgenomen in het team.

We zoeken op dit moment

 • Ben jij de Adwords Specialist die we zoeken?
  Jij wil graag freelance werken voor verschillende ondernemers. Je denkt graag mee over het inrichten van een AdWords-account, het opzetten en beheren van nieuwe accounts of het verbeteren en beheren van bestaande accounts. Voor goede verkoopteksten kunnen we bij jou zijn.Je werkt graag met inspirerende ondernemers met veel ideeën, die snel schakelen en aantoonbaar resultaat leveren.
   
  Ben jij dit? vul het formulier in.
   
 • Ben jij de Facebook Ads Specialist die we zoeken?
  Jij wil graag freelance werken voor verschillende ondernemers. Je denkt graag mee over het inrichten van Facebook Advertenties, Power Editor heeft geen geheimen voor je en je krijgt een kick van lage CTRs, hoge relevantiescores en hoge conversies. Voor goede verkoopteksten kunnen we bij jou zijn en je weet als de beste welke foto’s wel en niet werken.Je werkt graag met inspirerende ondernemers met veel ideeën, die snel schakelen en aantoonbaar resultaat leveren.
   
  Ben jij dit? vul het formulier in.
   

Team

Dit zijn de mensen die de expertise van ondernemers online delen en daarmee nieuwe klanten aantrekken.

Annette Smits

Ontwerpt afbeeldingen en de uitstraling van de artikelen die worden gedeeld op de sociale netwerk sites. Ze onderhoudt ook de Facebook advertenties om de doelen van klanten sneller te bereiken.

Erno Hannink – oprichter

Strategie, sales en content om steeds meer ondernemers en bedrijven te helpen met het verhogen van het resultaat via online. Dit met Social Media Marketing, en online marketing en sales funnels.

Janneke Dijkhuis

Publiceert artikelen voor klanten en op ernohannink.nl, verstuurt de e-mails naar de abonnees en deelt de berichten via de sociale netwerk sites. Woont op verschillende locaties, vertrekt binnenkort weer naar de volgende locatie. Gek op Standup Paddleboarding.

Justin Hannink

Bewerkt alle audio- en video-opnames zodat onze klanten en Erno zelf zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan het produceren van een vlog of podcast. Is in zijn vrije tijd student aan de Universiteit te Nijmegen en een fanatiek PC-gamer.

Leoniek de Hoop

Maakt de ontwerpen voor de omslag van Erno’s boeken en ontwierp het binnenwerk van de meeste ervan. Door haar werk zijn deze boeken nog succesvoller.

Monique Hannink

Houdt de zaak financieel op orde. Staat mensen te woord.