Tips om je presentatie te verbeteren – Yolanthe Smit

Door Erno Hannink | Regiozzp

jul 05

Yolanthe Smit helpt mensen met passie te spreken. De video laat zien dat iedereen kan leren goed en met passie te spreken. De video geeft je goede tips over hoe ook jij een goede presentatie kunt geven.

Een belangrijke tip die ze geeft in de video is de 5 A’s

  • Awareness – bewustwording
  • Acceptance – acceptatie
  • Adjustment – aanpassing
  • Application – toepassing
  • Assertiveness – soms nee zeggen

Tips om je presentatie te verbeteren – Yolanthe Smit RegioZZP from Erno Hannink on Vimeo.


Deze video op YouTube laat zien hoe Yolanthe met passie spreekt.

Een reactie op deze video is interessant:

“Even though I don’t understand Dutch, I and hubby sat through your speech feeling engaged by your body language, vivid expressions and tone of voice, trying to make out what you said through the English phrases here and there. You managed to give the entire 9 and a half minute speech without using any script. Bravo!!!”

Yolanthe vind je bijvoorbeeld op YouTube, Twitter, Facebook en LinkedIn

Yolantha is voormalig president van Toastmasters of The Hague en eigenaar van Optimize Your English! Ze coacht mensen die een excellente spreker willen zijn en haar specialisatie is Engelse spreektaal.

Print Friendly, PDF & Email
Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.

Comments are closed