To blog or not to Blog – lied en video van Maurits Fondse

Door Erno Hannink | WordPress blog

jul 14

Dit lied is zo mooi en we zijn met een aantal mensen druk aan het pluggen dus ook hier na op enthousiasmeren.nl en marketingfacts en…..
Tijdens de 4de business blog meeting op 29 juni trakteerde Maurits Fondse ons op een nieuw lied van hem; ‘To Blog or not to Blog’.

Ondertussen is Maurits de studio in geweest en heeft een professionele opname gemaakt van het lied. Verder heeft is er een zeer gave video gemaakt en deze twee zijn samen gevoegd en dit is het swingende resultaat.

Credits

Song: To Blog or not to Blog

Music/Lyrics: Morris D Fonz (Maurits Fondse)

Music & Video Recording: George Konings at Sound Vision Studio

Video made by Maurits Fondse

Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 5-25 medewerkers. Ik help ondernemers bij zelfzuchtige beslissingen voor meer vrijheid. Mijn unieke eigenschap is om lastige vragen te stellen en je richting actie te duwen. Erno is auteur van 7 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Lees meer over Erno

Leave a Comment:

(1) reactie

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Mireille Wortel. Mireille Wortel heeft gezegd: To blog or not to Blog , that's the question! Lekker luchtig filmpje op deze zonnige vrijdagochtend, http://awe.sm/568K0 […]

Reply
Add Your Reply

Leave a Comment: