Transitie naar de duurzame wereld met de ondernemer – Else Boutkan

Door Erno Hannink | Podcast

jan 16
else-boutkan

Vandaag het gesprek met Else Boutkan.

 

Else werd na een relatief korte loopbaan in het bedrijfsleven en opleidingen TU Delft (scheikundige technologie) en Rotterdam School of management – Erasmus (MBA) ondernemer voor een duurzame wereld. Ze is programmamanager in duurzame transities en innovatiesystemen, veelal in publiek private samenwerkingen (overheid, bedrijfsleven, onderzoek).

Else heeft de afgelopen 20 jaar in diverse pionierende settings (projecten waren in de betreffende tijd vaak de eersten in hun soort) gewerkt aan duurzaamheid: Pionierende Acte de presence van bedrijfsleven op mondiale conferenties (Wereld Water Forum), financiering (privaat) en consortium building (NGO’s, financiers, kennisinstellingen) voor watertechnologie in ontwikkelingslanden. Climate Footprints  – de ‘duurzaamheidsmanager op interim basis’ voor bedrijven en organisaties (oa groot energiebedrijf). Workshops en trainingen georganiseerd zoals Draagvlak voor Duurzaamheid en People Planet Participate.

Graag wilde ik van Else leren hoe je als ondernemer kunt inzetten voor een duurzame wereld. Ze geeft in dit gesprek een aantal waardevolle tips. Altijd fijn om van haar te leren.

Veel plezier met de inzichten van Else.

Laten we beginnen…

Verbind hier met Else:

https://twitter.com/ElseBoutkan

 https://www.linkedin.com/in/elseboutkan/

Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 8-25 medewerkers. De ondernemers die ik help bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Ik ben er voor jou en breng zelfsturing in je team, met lastige vragen, bewezen processen, structuur en regelmaat. Ik luister naar je, geef directe terugkoppeling en nieuwe inzichten voor betere beslissingen. De drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Erno is auteur van 12 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) de RSS feed of via LinkedIn.