Transitie naar de duurzame wereld met de ondernemer – Else Boutkan

Door Erno Hannink | Podcast

jan 16
else-boutkan

Vandaag het gesprek met Else Boutkan.

 

Else werd na een relatief korte loopbaan in het bedrijfsleven en opleidingen TU Delft (scheikundige technologie) en Rotterdam School of management – Erasmus (MBA) ondernemer voor een duurzame wereld. Ze is programmamanager in duurzame transities en innovatiesystemen, veelal in publiek private samenwerkingen (overheid, bedrijfsleven, onderzoek).

Else heeft de afgelopen 20 jaar in diverse pionierende settings (projecten waren in de betreffende tijd vaak de eersten in hun soort) gewerkt aan duurzaamheid: Pionierende Acte de presence van bedrijfsleven op mondiale conferenties (Wereld Water Forum), financiering (privaat) en consortium building (NGO’s, financiers, kennisinstellingen) voor watertechnologie in ontwikkelingslanden. Climate Footprints  – de ‘duurzaamheidsmanager op interim basis’ voor bedrijven en organisaties (oa groot energiebedrijf). Workshops en trainingen georganiseerd zoals Draagvlak voor Duurzaamheid en People Planet Participate.

Graag wilde ik van Else leren hoe je als ondernemer kunt inzetten voor een duurzame wereld. Ze geeft in dit gesprek een aantal waardevolle tips. Altijd fijn om van haar te leren.

Veel plezier met de inzichten van Else.

Laten we beginnen…

Verbind hier met Else:

https://twitter.com/ElseBoutkan

 https://www.linkedin.com/in/elseboutkan/

Print Friendly, PDF & Email
Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.