Transitie naar de duurzame wereld met de ondernemer – Else Boutkan

Door Erno Hannink | Podcast

jan 16

Vandaag het gesprek met Else Boutkan.

 

Else werd na een relatief korte loopbaan in het bedrijfsleven en opleidingen TU Delft (scheikundige technologie) en Rotterdam School of management – Erasmus (MBA) ondernemer voor een duurzame wereld. Ze is programmamanager in duurzame transities en innovatiesystemen, veelal in publiek private samenwerkingen (overheid, bedrijfsleven, onderzoek).
Else heeft de afgelopen 20 jaar in diverse pionierende settings (projecten waren in de betreffende tijd vaak de eersten in hun soort) gewerkt aan duurzaamheid: Pionierende Acte de presence van bedrijfsleven op mondiale conferenties (Wereld Water Forum), financiering (privaat) en consortium building (NGO’s, financiers, kennisinstellingen) voor watertechnologie in ontwikkelingslanden. Climate Footprints  – de ‘duurzaamheidsmanager op interim basis’ voor bedrijven en organisaties (oa groot energiebedrijf). Workshops en trainingen georganiseerd zoals Draagvlak voor Duurzaamheid en People Planet Participate.

Graag wilde ik van Else leren hoe je als ondernemer kunt inzetten voor een duurzame wereld. Ze geeft in dit gesprek een aantal waardevolle tips. Altijd fijn om van haar te leren.

Veel plezier met de inzichten van Else.

Laten we beginnen…

Verbind hier met Else:

https://twitter.com/ElseBoutkan

 https://www.linkedin.com/in/elseboutkan/Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 8-25 medewerkers. Ik help ondernemers bij beslissingen voor meer resultaat zonder harder te werken. Mijn unieke eigenschap is vragen stellen vanuit oprechte nieuwsgierigheid en de essentie van de lessen te benoemen. Drie keer per jaar organiseer ik het 4B evenement, voor ondernemers die met andere ondernemers willen sparren over onderwerpen als focus, missie, winst, communicatie, marketing, medewerkers en meer. Erno is auteur van 10 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Lees meer over Erno Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) de RSS feed of via LinkedIn.