Transitie naar de duurzame wereld met de ondernemer – Else Boutkan

Door Erno Hannink | Podcast

jan 16
else-boutkan

Vandaag het gesprek met Else Boutkan.

 

Else werd na een relatief korte loopbaan in het bedrijfsleven en opleidingen TU Delft (scheikundige technologie) en Rotterdam School of management – Erasmus (MBA) ondernemer voor een duurzame wereld. Ze is programmamanager in duurzame transities en innovatiesystemen, veelal in publiek private samenwerkingen (overheid, bedrijfsleven, onderzoek).

Else heeft de afgelopen 20 jaar in diverse pionierende settings (projecten waren in de betreffende tijd vaak de eersten in hun soort) gewerkt aan duurzaamheid: Pionierende Acte de presence van bedrijfsleven op mondiale conferenties (Wereld Water Forum), financiering (privaat) en consortium building (NGO’s, financiers, kennisinstellingen) voor watertechnologie in ontwikkelingslanden. Climate Footprints  – de ‘duurzaamheidsmanager op interim basis’ voor bedrijven en organisaties (oa groot energiebedrijf). Workshops en trainingen georganiseerd zoals Draagvlak voor Duurzaamheid en People Planet Participate.

Graag wilde ik van Else leren hoe je als ondernemer kunt inzetten voor een duurzame wereld. Ze geeft in dit gesprek een aantal waardevolle tips. Altijd fijn om van haar te leren.

Veel plezier met de inzichten van Else.

Laten we beginnen…

Verbind hier met Else:

https://twitter.com/ElseBoutkan

 https://www.linkedin.com/in/elseboutkan/

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.