Uitleg over WordPress omgeving voor auteurs

Door Erno Hannink | WordPress blog

jul 25

Stel je hebt al een weblog of je bent een van de auteurs op een bestaand WordPress weblog en je weet nog niet precies hoe alles werkt. Het leuke is dat veel informatie al gewoon beschikbaar is.

Voor de weblog omgeving van de VPRO is WordPress MU (multi user) gebruikt. Nu heeft Frithjof Kalf van de VPRO een aantal screencasts gemaakt waar in begrijpelijke taal wordt uitgelegd wat je allemaal kunt doen als auteur.

Plaats een afbeelding in WordPress (MU)

Bijvoorbeeld de screencast van het plaatsen van een afbeelding in WordPress.
Screencast 4: Plaats een plaatje

Screencast

Wat is nu een screencast?
Wikipedia:

“Een screencast is een digitale opname van computerbeeldscherm door gebruik te maken van software die vastlegt wat er op het beeldscherm gebeurt. Vaak zijn deze screencasts voorzien van commentaar van de maker.”

Meer achtergrond over screencast op de Engelse Wikipedia

Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 8-25 medewerkers. Ik help ondernemers bij beslissingen voor meer resultaat zonder harder te werken. Mijn unieke eigenschap is vragen stellen vanuit oprechte nieuwsgierigheid en de essentie van de lessen te benoemen. Drie keer per jaar organiseer ik het 4B evenement, voor ondernemers die met andere ondernemers willen sparren over onderwerpen als focus, missie, winst, communicatie, marketing, medewerkers en meer. Erno is auteur van 10 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Lees meer over Erno Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) de RSS feed of via LinkedIn.