Uitleg over WordPress omgeving voor auteurs

Door Erno Hannink | WordPress blog

jul 25

Stel je hebt al een weblog of je bent een van de auteurs op een bestaand WordPress weblog en je weet nog niet precies hoe alles werkt. Het leuke is dat veel informatie al gewoon beschikbaar is.

Voor de weblog omgeving van de VPRO is WordPress MU (multi user) gebruikt. Nu heeft Frithjof Kalf van de VPRO een aantal screencasts gemaakt waar in begrijpelijke taal wordt uitgelegd wat je allemaal kunt doen als auteur.

Plaats een afbeelding in WordPress (MU)

Bijvoorbeeld de screencast van het plaatsen van een afbeelding in WordPress.
Screencast 4: Plaats een plaatje

Screencast

Wat is nu een screencast?
Wikipedia:

“Een screencast is een digitale opname van computerbeeldscherm door gebruik te maken van software die vastlegt wat er op het beeldscherm gebeurt. Vaak zijn deze screencasts voorzien van commentaar van de maker.”

Meer achtergrond over screencast op de Engelse Wikipedia

Print Friendly, PDF & Email
Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.