Uitleg over WordPress omgeving voor auteurs

Door Erno Hannink | WordPress blog

jul 25

Stel je hebt al een weblog of je bent een van de auteurs op een bestaand WordPress weblog en je weet nog niet precies hoe alles werkt. Het leuke is dat veel informatie al gewoon beschikbaar is.

Voor de weblog omgeving van de VPRO is WordPress MU (multi user) gebruikt. Nu heeft Frithjof Kalf van de VPRO een aantal screencasts gemaakt waar in begrijpelijke taal wordt uitgelegd wat je allemaal kunt doen als auteur.

Plaats een afbeelding in WordPress (MU)

Bijvoorbeeld de screencast van het plaatsen van een afbeelding in WordPress.
Screencast 4: Plaats een plaatje

Screencast

Wat is nu een screencast?
Wikipedia:

“Een screencast is een digitale opname van computerbeeldscherm door gebruik te maken van software die vastlegt wat er op het beeldscherm gebeurt. Vaak zijn deze screencasts voorzien van commentaar van de maker.”

Meer achtergrond over screencast op de Engelse Wikipedia

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.