een uur besparen per dag en meer klanten aantrekken iets voor jou?

Door Erno Hannink | d. Narrow Networking

aug 22

Wil jij klanten aantrekken? Wil je ervaren hoe het voelt als een nieuwe klant als vanzelf op jou af komt? Lees welke stappen hierin belangrijk zijn.

  1. het begint met kiezen. Kies welke klant jij wilt aantrekken. Kies je doelgroep.
  2. Bouw je eigen platform op het web waar je kunt schrijven. Een combinatie van weblog en website waar de zoekende klant jouw oplossing en tips kan vinden via de zoekmachine.
  3. Bied de mensen die op jouw platform komen de gelegenheid om je eenvoudig te blijven volgen. Via email. Bouw een lijst met namen en emailadressen van mensen die meer van jouw willen horen. Hier gaan mensen straks van jou kopen.
  4. Zorg dat je bent waar je doelgroep is. Wees aanwezig in de juiste sociale netwerk sites. Help jouw doelgroep in hun eigen omgeving. Probeer hier niet te verkopen, help alleen en begeleid mensen richting jouw platform.

De juiste sociale netwerk sites

Een deel van jouw doelgroep gaat op zoek in de zoekmachine. Doordat jij waardevolle artikelen publiceert op je site, word je door deze zoekende mensen gevonden in de zoekmachines.

Dan is er nog een groot deel van je doelgroep die jou nog niet vindt in de zoekmachine. Gelukkig kun je wel in contact komen met deze potentiële klanten. Je vindt ze bijvoorbeeld in LinkedIn of Facebook.

Op welk online netwerk moet je nu concentreren? Daarvoor kun je deze handige regel gebruiken:

  • is jouw ideale klant een manager of directeur bij een bedrijf, besteed dan vooral tijd aan LinkedIn
  • werk je vooral met eindgebruikers, particulieren, mensen in hun prive omgeving, zelfstandigen, dan is Facebook jouw terrein

Wil je leren hoe je Facebook goed en slim gebruikt zodat je klanten gaat aantrekken dan heb ik nu iets voor jou.
Een pakket van video, audio-opname, handleiding en toegang tot een groep waar je vragen kunt stellen.

Hiermee ga jij versneld jouw zakelijke Facebook pagina op de juiste manier opzetten. De opnames en handleiding gaan je veel tijd besparen. En je hebt geen zorgen meer of je het allemaal wel goed doet.

Alleen al door te helpen bij keuzes maken wat wel en niet doen in de sociale netwerken besparen klanten van mij een uur per dag. Een uur, per dag, bedenk wat je daar alleen al mee kunt bereiken.

Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 5-25 medewerkers. Ik help ondernemers bij beslissingen voor meer resultaat zonder harder te werken. Mijn unieke eigenschap is vragen stellen vanuit oprechte nieuwsgierigheid en de essentie van de lessen te benoemen. Erno is auteur van 10 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Lees meer over Erno Volg de nieuwste artikelen via de RSS feed of via LinkedIn.

Comments are closed