Veel leren door overal ja op te zeggen – Corinne Keijzer

Door Erno Hannink | Podcast

jun 18
corinne-keijzer-veel-leren

Vandaag het gesprek met Corinne Keijzer.

Corinne heeft haar eigen bedrijf Digital Moves en heeft zich in de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in social media marketing en -strategie, met specialisatie LinkedIn. Social selling, personal branding, content marketing en employee advocacy zijn haar speerpunten. Zij traint, spreekt en schrijft boeken voor iedereen die meer wil weten over een van deze onderwerpen.  

We kennen elkaar al lang via de digitale kanalen maar we hadden elkaar nog nooit ontmoet. Daar bracht deze podcast opname in coronatijd geen verandering in. Natuurlijk kan ik het met haar hebben over de laatste LinkedIn nieuwtjes of wat je als ondernemer kunt verbeteren aan je profiel en de waarde van een bedrijfsprofiel. Daarvoor moet je haar website lezen of haar op LinkedIn volgen want hier hebben we het niet over gehad.

We hebben het over hoe ze is begonnen als freelancers in een crisistijd omdat haar contract niet werd verlengd. Nu 10 jaar verder zitten we weer in een crisis maar staat het er heel anders voor. Haar boeken verkopen als een gek, net als haar online academy en trainingen.

Je leert over de achtergrond waarom ze is veranderd van financieel specialist naar marketing en social media in het bijzonder. Wat de belangrijkste beslissingen waren voor haar. Wil je het verhaal leren achter de LinkedIn specialist luister dan naar dit gesprek.

Veel plezier met de inzichten van Corinne.

Laten we beginnen…

Boeken van Corinne:

  • LinkedIn voor bedrijven
  • Meer succes met LinkedIn
  • Meer succes met de LinkedIn Sales navigator
  • Handleiding LinkedIn

Hier vind je meer over Corinne:

Boeken die ze noemde in het gesprek:

Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.