Vertaling van Happy Hour is 9 to 5

Door Erno Hannink | Happy at Work

apr 11

Het is rond. We gaan starten. Of we, nee, Monique Scholtz uit Apeldoorn gaat starten met de vertaling. Er zijn nog wat dingen die we moeten uitzoeken en vastleggen, maar er is voldoende overeenstemming om te starten.
Yes. Ik heb er zin in.
happy hour is from 9 to 5Een Nederlandse versie van Happy Hour is 9 to 5.
En we willen precies het zelfde bereiken als Alexander met het boek:

Learn How To Love Your Job, Create a Great Business and Kick Butt at Work


Dit zegt Lars Kolind, Chairman van Grundfos over het boek:

“Happy companies will win. Happy companies will grow and happy companies will innovate. The company of the future is—happy.”

Alexander Kjerulf happy at work positive sharingAls je een indruk wilt dan kun je het boek online al lezen in het Engels, gratis.

Maar je kunt het ook kopen, in PDF (US$ 19) en in boek voor wie niet van online lezen houd (paperback US$ 29). De Nederlandse versie in dezelfde uitvoeringen kun je straks (via Lulu) hier ook vinden.

Wanneer het boek klaar is weten we nog niet. Monique begint nu aan het eerste hoofdstuk. Nadat ze het eerste hoofdstuk heeft afgerond kunnen we een inschatting gaan maken. Maar we blijven werken met een flexibele deadline.
We willen dit doen onder vrije condities. Zelf wil ik de Happy at Work methode naar Nederland brengen naast mijn andere werkzaamheden. Ook Monique wil ruimte en vrijheid houden voor haar freelance lesactiviteiten.

Monique begint aan haar Happy Translation en ik krijg er steeds meer zin in.

En jij?

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.

Comments are closed