Videobloggen toevoegen aan je blog

Door Erno Hannink | WordPress blog

okt 11

Met video kun je niet alleen het enthousiasme laten lezen, maar laten zien.
De lezer (kijker) krijgt een beter beeld van wie je bedrijf/jij nu eigenlijk bent.
Met de start van een nieuw project ga ik ook starten met videobloggen.

Mag nog wel iets enthousiaster toch?

Zo enthousiast als Loic Le Meur zal het voorlopig nog wel niet gaan, zie Loic TV. Hij maakt een video dagboek van de start van zijn nieuwste bedrijf in San Fransisco.

Update 12 okt 07 Ok, de site en het artikel was mogelijk niet goed te verstaan. Voor de volledigheid hier de link naar 41 Reasons Why Your Blog Probably Sucks op Performancing.

Print Friendly, PDF & Email
Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.