Videobloggen toevoegen aan je blog

Door Erno Hannink | WordPress blog

okt 11

Met video kun je niet alleen het enthousiasme laten lezen, maar laten zien.
De lezer (kijker) krijgt een beter beeld van wie je bedrijf/jij nu eigenlijk bent.
Met de start van een nieuw project ga ik ook starten met videobloggen.

Mag nog wel iets enthousiaster toch?

Zo enthousiast als Loic Le Meur zal het voorlopig nog wel niet gaan, zie Loic TV. Hij maakt een video dagboek van de start van zijn nieuwste bedrijf in San Fransisco.

Update 12 okt 07 Ok, de site en het artikel was mogelijk niet goed te verstaan. Voor de volledigheid hier de link naar 41 Reasons Why Your Blog Probably Sucks op Performancing.

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.