Videobloggen toevoegen aan je blog

Door Erno Hannink | WordPress blog

okt 11

Met video kun je niet alleen het enthousiasme laten lezen, maar laten zien.
De lezer (kijker) krijgt een beter beeld van wie je bedrijf/jij nu eigenlijk bent.
Met de start van een nieuw project ga ik ook starten met videobloggen.

Mag nog wel iets enthousiaster toch?

Zo enthousiast als Loic Le Meur zal het voorlopig nog wel niet gaan, zie Loic TV. Hij maakt een video dagboek van de start van zijn nieuwste bedrijf in San Fransisco.

Update 12 okt 07 Ok, de site en het artikel was mogelijk niet goed te verstaan. Voor de volledigheid hier de link naar 41 Reasons Why Your Blog Probably Sucks op Performancing.

Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 8-25 medewerkers. Ik help ondernemers bij beslissingen voor meer resultaat zonder harder te werken. Mijn unieke eigenschap is vragen stellen vanuit oprechte nieuwsgierigheid en de essentie van de lessen te benoemen. Drie keer per jaar organiseer ik het 4B evenement, voor ondernemers die met andere ondernemers willen sparren over onderwerpen als focus, missie, winst, communicatie, marketing, medewerkers en meer. Erno is auteur van 10 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Lees meer over Erno Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) de RSS feed of via LinkedIn.