Vraag me wat je wilt #experimenteervrijdag

Door Erno Hannink | Experiment

mrt 13
Vraag-me-wat-je-wilt

Het is me tot nu toe nog niet gelukt om de experimenteervrijdag helemaal succesvol af te ronden. Wordt dit het experiment waarbij dit wel lukt?

Het experiment van vorige week, waarvoor ik had besloten twee dagen geen advies te geven en alleen maar vragen te stellen kostte me aanzienlijk meer moeite dan ik had gedacht. Het gaat me te goed af om een advies te geven als reactie op een bepaalde situatie, opmerking of vraag. Geen advies geven is voor mij dus behoorlijk lastig.

Zelfs al heb ik een dag geen ontmoetingen en werk ik vanuit huis, ik merk dat ik toch advies geef, zoals in mijn gezin of in een telefoongesprek. Wat ik wel bereikt heb met dit experiment, is dat ik me veel bewuster ben geworden van hoe snel ik advies geef. En dat een nieuwe vraag stellen vaak meer oplevert of dat ik alleen maar vertel over hoe ik iets ervaren heb en gebruik in mijn leven.

Voor de komende week heb ik een nieuw experiment. De komende week ga ik twee dagen zoveel mogelijk vragen beantwoorden op LinkedIn. Ik ga ondernemers helpen bij welke vraag ze ook maar hebben.

Hiervoor ga ik zelf actief op zoek naar vragen die worden gepubliceerd, zoals met #dtv, #durftevragen, #vraag. Daarnaast ga ik beide dagen op LinkedIn mensen oproepen hun vraag te stellen in de reacties.

De komende week staan er minder afspraken in de agenda om mensen fysiek te ontmoeten. Een mooie gelegenheid om vragen online te beantwoorden. Ondernemers helpen om betere beslissingen te nemen.

Wat is precies de uitdaging? Niet proberen om een vraag om te zetten in een potentiële opdracht. Niet denken aan een mogelijk vervolg of een mogelijke uitnodiging tot een afspraak. Alle vragen beantwoorden zonder commerciële doelstelling. Vragen beantwoorden om de ondernemer verder te helpen. Zoveel mogelijk vragen beantwoorden in directe berichten met de ondernemer.

Heb jij een vraag?

Stuur mij een bericht op LinkedIn (linkedin.com/in/ernohannink)

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.