Wat gebeurt er als je ziek wordt als zelfstandige

Door Erno Hannink | 03 - Aandacht voor je bedrijf

okt 05

Afgelopen paar dagen was ik ziek. De verkoudheid zat er vorige week al, dit resulteerde in een grieperige aanval waarbij ik 3 dagen onder de wol lag.

In die 3 dagen heb ik niets kunnen doen. Een beetje geluk voor mij was dat 2 dagen daarvan in het weekend waren.

ziek ondernemer

Mijn antwoordapparaat vraagt al om geen bericht achter te laten maar een mail te sturen. Dit werkt veel effectiever. De meeste vragen en aanvragen komen bij mij binnen via e-mail.

Bekijk de video Wat heb je als zelfstandige geregeld als je ziek wordt?

Wat heb jij als zelfstandige geregeld bij ziekte? Kunnen klanten vragen stellen, en worden deze dan beantwoord?
Merkt je klant er iets van dat je ziek bent, hebben ze er last van?

Creative Commons License photo credit: Claus Rebler

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.