Wat gebeurt er als je ziek wordt als zelfstandige

Door Erno Hannink | 03 - Aandacht voor je bedrijf

okt 05

Afgelopen paar dagen was ik ziek. De verkoudheid zat er vorige week al, dit resulteerde in een grieperige aanval waarbij ik 3 dagen onder de wol lag.

In die 3 dagen heb ik niets kunnen doen. Een beetje geluk voor mij was dat 2 dagen daarvan in het weekend waren.

ziek ondernemer

Mijn antwoordapparaat vraagt al om geen bericht achter te laten maar een mail te sturen. Dit werkt veel effectiever. De meeste vragen en aanvragen komen bij mij binnen via e-mail.

Bekijk de video Wat heb je als zelfstandige geregeld als je ziek wordt?

Wat heb jij als zelfstandige geregeld bij ziekte? Kunnen klanten vragen stellen, en worden deze dan beantwoord?
Merkt je klant er iets van dat je ziek bent, hebben ze er last van?

Creative Commons License photo credit: Claus Rebler

Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 8-25 medewerkers. Ik help ondernemers bij beslissingen voor meer resultaat zonder harder te werken. Mijn unieke eigenschap is vragen stellen vanuit oprechte nieuwsgierigheid en de essentie van de lessen te benoemen. Drie keer per jaar organiseer ik het 4B evenement, voor ondernemers die met andere ondernemers willen sparren over onderwerpen als focus, missie, winst, communicatie, marketing, medewerkers en meer. Erno is auteur van 10 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Lees meer over Erno Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) de RSS feed of via LinkedIn.