Wat gebeurt er als je ziek wordt als zelfstandige

Door Erno Hannink | 03 - Aandacht voor je bedrijf

okt 05

Afgelopen paar dagen was ik ziek. De verkoudheid zat er vorige week al, dit resulteerde in een grieperige aanval waarbij ik 3 dagen onder de wol lag.

In die 3 dagen heb ik niets kunnen doen. Een beetje geluk voor mij was dat 2 dagen daarvan in het weekend waren.

ziek ondernemer

Mijn antwoordapparaat vraagt al om geen bericht achter te laten maar een mail te sturen. Dit werkt veel effectiever. De meeste vragen en aanvragen komen bij mij binnen via e-mail.

Bekijk de video Wat heb je als zelfstandige geregeld als je ziek wordt?

Wat heb jij als zelfstandige geregeld bij ziekte? Kunnen klanten vragen stellen, en worden deze dan beantwoord?
Merkt je klant er iets van dat je ziek bent, hebben ze er last van?

Creative Commons License photo credit: Claus Rebler

Print Friendly, PDF & Email
Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.