Wat ik maximaal ga doen

Door Erno Hannink | Keuzes

nov 25
wat-ik-maximaal-ga-doen

Wat ik niet wil is steeds harder lopen in het hamsterwiel van mijn bedrijf. Het is niet nodig om steeds meer te realiseren in omzet en klanten.

Wanneer ik niet op zoek ben naar meer werk, is het goed om een bovengrens voor mezelf vast te leggen aan wat ik ga doen het komende jaar.

De bovengrens die ik stel aan wat ik ga doen in 2020 is belangrijk voor mij, omdat er door die grens niets anders op zit dan de gewoonte te ontwikkelen meer aandacht aan mijn klanten te besteden.

Zo heb ik de volgende bovengrenzen vastgesteld voor het komende jaar:

  • Maximaal tien een-op-een businesscoachingklanten helpen.
  • Maximaal zes ondernemers in de eerste groepscoaching.
  • Maximaal vijf Tonya-producten verkopen.
  • Maximaal vier boekjes per jaar publiceren en verspreiden.
  • Maximaal drie 4B-evenementen organiseren.
  • Maximaal twee denkweken inplannen.

Met deze bovengrenzen heb ik een goed draaiend bedrijf met voldoende omzet en winst. Hiermee heb ik ook de ruimte om mijn team goed in te richten.

Belangrijker nog: met deze bovengrenzen heb ik de ruimte om alle klanten die ik heb aandacht te geven. Hierdoor kan ik extra afspraken maken tussendoor, me verdiepen in updates van klanten en tussendoor bellen om te horen hoe het gaat.

Daarnaast heb ik de middelen en de ruimte om mezelf te blijven ontwikkelen en kennis te delen door middel van artikelen, de podcast en video’s. De bovengrenzen bieden een kader om sneller en eenvoudiger nee te zeggen tegen projecten, opdrachten en klanten die op dit moment niet passen.

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.