Wat is jouw ideale bedrijfscultuur? Ontdek het in Jiibe

Door Erno Hannink | Happy at Work

okt 18

Alexander zei het al – Do you jiibe? You should!.
Het is een interessante online test. Er worden vragen gesteld over en welke organsiatiecultuur je nu werkt en wat de ideale situatie is. Aan de hand van de stellingen kun je met een schuif instellen over je het er mee eens bent of niet. Dat dan op 2 situaties, je huidige werksituatie en de door jou gewenste situatie.

jiibe

Als zelfstandige zonder personeel is het soms lastig antwoorden. Vaak dacht ik maar dat mijn vrouw mijn baas was :o) Ook eigenaardig is dat bij de aanmelding in het lijstje landen, Nederland niet staat vermeld. Dus ik heb maar even Belgium, regio Antwerpen, ingevuld.

Als je op alle stellingen hebt gereageerd krijg je een uitslag. Eigenlijk in 2 vormen. Er worden een aantal organisatie genoemd waarmee je het beste matched (in procenten). En er zijn een aantal steekwoorden voor de organisatie die bij je past.

De steekwoorden voor mijn favoriete organisatie cultuur:
consensus outreach balanced encouraging empowering improvising innovating fun striving rewarding reactive flat cooperative transparent

De organisaties met de beste match qua cultuur:

  1. 91% Nitobi Software
  2. 91% Matrix
  3. 89% Viget Labs

Alle vragen heb ik nog niet beantwoord. Het zijn er heel wat. En steeds wordt het meer aangescherpt welke cultuur bij je past.

Alexander zegt:

I really liked the questions in the survey, which ask about day-to-day situations in a company. This means that they poll what values a company actually has – as opposed to the values they say they have. Also the user interface is seriously slick and of course the whole concept is brilliant.

I believe that jiibe can help job seekers find more happiness at work by letting us find companies where we are more likely to fit in.

Het is leuk in interessant!
Probeer het ook eens; Jiiba

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.

Comments are closed