Wat is RSS – een eenvoudige uitleg

Door Erno Hannink | WordPress blog

apr 25

Dit is een uiteg in een video wat nu eigenlijk RSS is en wat je er mee kunt. Het is in het Engels. Ik zou het wel een leuk idee vinden als deze video er ook in het Nederlands komt. Maar ik ben niet zo goed met mijn webcam en ik heb geen white board. Iemand?

Voor nu de uitleg in het Engels. In begrijpelijke taal, zonder technische praat.

Oh ja, de video duurt 3,5 minuten. Dit is echt een minimale investering voor wat je er mee kunt besparen wil je sites en blogs bijhouden.

De RSS feed van ernohannink.nl vind je hier >> RSS Feed

Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 8-25 medewerkers. De ondernemers die ik help bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Ik ben er voor jou en breng zelfsturing in je team, met lastige vragen, bewezen processen, structuur en regelmaat. Ik luister naar je, geef directe terugkoppeling en nieuwe inzichten voor betere beslissingen. De drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Erno is auteur van 12 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) de RSS feed of via LinkedIn.

Comments are closed