Wat is RSS – een eenvoudige uitleg

Door Erno Hannink | WordPress blog

apr 25

Dit is een uiteg in een video wat nu eigenlijk RSS is en wat je er mee kunt. Het is in het Engels. Ik zou het wel een leuk idee vinden als deze video er ook in het Nederlands komt. Maar ik ben niet zo goed met mijn webcam en ik heb geen white board. Iemand?

Voor nu de uitleg in het Engels. In begrijpelijke taal, zonder technische praat.


Oh ja, de video duurt 3,5 minuten. Dit is echt een minimale investering voor wat je er mee kunt besparen wil je sites en blogs bijhouden.
Als je de video ook wilt gebruiken of verspreiden, dat kan, de makers moedigen het zelfs aan ga naar de video over RSS op blip.tv.

Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 5-25 medewerkers. Ik help ondernemers bij beslissingen voor meer resultaat zonder harder te werken. Mijn unieke eigenschap is vragen stellen vanuit oprechte nieuwsgierigheid en de essentie van de lessen te benoemen. Erno is auteur van 10 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Lees meer over Erno Volg de nieuwste artikelen via de RSS feed of via LinkedIn.

Comments are closed