Zo word je fitter, creatiever en heb je meer energie – Koen de Jong

Door Erno Hannink | Podcast

aug 06

Vandaag het gesprek met Koen de Jong.

Koen de Jong schreef 7 boeken over ademhaling en sport. Zijn werk is in meer dan 10 landen vertaald en van zijn boeken zijn meer dan 100.000 exemplaren verkocht. De website sportrusten.nl trekt bijna een miljoen bezoekers per jaar. Het geheim? Adem langer uit.

Vanuit mijn interesse voor hardlopen ben ik het boek de hardlooprevolutie van Koen gaan lezen. Een boek waarin ik niet alleen meer leerde over hardlopen maar vooral over ademhaling. Een goede ademhalingsritme zorgt veel meer ontspanning en die weer een betere nachtrust geeft bijvoorbeeld.

Een andere business coach, Robin van Loohuizen waar ik regelmatig meer spar, zegt regelmatig “Ondernemen is topsport”. Waardoor ik de veelgemaakte fout van hardlopers uit het boek in een relatie met ondernemen zag. Te weinig rust, te lange afstanden en te hard lopen.

Aangezien Koen ook ondernemer is, een bedrijf heeft verkocht, een succesvol online platform heeft met veel fans en succesvolle online programma’s ging ik met hem in gesprek voor deze aflevering in de podcast.

Ontdek een andere manier van keuzes maken, leer over hardlopen, beter ademhalen en ondernemen.

Veel plezier met de inzichten van Koen.

Laten we beginnen…

Hier vind je meer over Koen

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.