Zo word je fitter, creatiever en heb je meer energie – Koen de Jong

Door Erno Hannink | Podcast

aug 06

Vandaag het gesprek met Koen de Jong.

Koen de Jong schreef 7 boeken over ademhaling en sport. Zijn werk is in meer dan 10 landen vertaald en van zijn boeken zijn meer dan 100.000 exemplaren verkocht. De website sportrusten.nl trekt bijna een miljoen bezoekers per jaar. Het geheim? Adem langer uit.

Vanuit mijn interesse voor hardlopen ben ik het boek de hardlooprevolutie van Koen gaan lezen. Een boek waarin ik niet alleen meer leerde over hardlopen maar vooral over ademhaling. Een goede ademhalingsritme zorgt veel meer ontspanning en die weer een betere nachtrust geeft bijvoorbeeld.

Een andere business coach, Robin van Loohuizen waar ik regelmatig meer spar, zegt regelmatig “Ondernemen is topsport”. Waardoor ik de veelgemaakte fout van hardlopers uit het boek in een relatie met ondernemen zag. Te weinig rust, te lange afstanden en te hard lopen.

Aangezien Koen ook ondernemer is, een bedrijf heeft verkocht, een succesvol online platform heeft met veel fans en succesvolle online programma’s ging ik met hem in gesprek voor deze aflevering in de podcast.

Ontdek een andere manier van keuzes maken, leer over hardlopen, beter ademhalen en ondernemen.

Veel plezier met de inzichten van Koen.

Laten we beginnen…

Hier vind je meer over Koen

Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.