De zin en onzin van bloggen in twintigtwintig

Door Erno Hannink | Marketing met audio

feb 07
Esther van Vondel en Erno in de Advertising Heroes podcast

Na de vorige aflevering met Jacarrino – podcast masterclass – hebben we gelijk een nieuwe afspraak gemaakt. Dit keer zou het gaan over bloggen. Voor deze aflevering had Jacarrino twee gasten aan tafel in zijn studio Esther van Vondel, tekstexpert en mij.

In 2005 ben ik gestart met mijn eerste blog en nog steeds vind ik bloggen leuk en waardevol. Sterker nog, het afgelopen jaar ben ik meer gaan schrijven en publiceren. Iedere werkdag schrijf ik een artikel en vier keer per week publiceer ik een artikel op ernohannink.nl en iedere donderdag een podcast aflevering.

Esther schrijft ook al heel wat jaren, waarvan de eerste jaren vooral voor haar zelf. Op haar website VanVondelTXT en Frankwatching schrijft ze over bloggen en tekst. Ze houdt de trends bij en deelt deze over meer resultaat met bloggen.

Jacarrino stelt leuke vragen om onze ervaringen en expertise te delen over bloggen. Op een aantal punten verschillen Esther en ik van mening. Vragen als:

  • Is SEO belangrijk voor het bloggen?
  • Hoe lang moet een post (artikel in een blog) zijn?
  • Waar moet je publiceren?
  • Hoe vaak moet je publiceren?
  • Is bloggen zinvol voor je bedrijf?
  • Kun je nog steeds een waardevol blog starten?

We hebben alle drie een blog, niet vreemd dus dat we alle drie het nog steeds zinvol vinden om te bloggen voor ons bedrijf. Toch hebben we ook kanttekeningen bij het bloggen, benieuwd wat deze zijn? Luister deze aflevering in de podcast va Advertising Heroes om meer te leren over deze kanttekeningen.

Bekijk hier het gesprek met Jacarrino, Esther en mij over bloggen voor je bedrijf en als marketing middel.

Bekijk de podcast opname over de zin en onzin van bloggen in 2020

Het podcast kanaal van Advertising Heroes Jacarrino vind je op Podbean.

Hier vind je podcast en live stream op de site van Jacarrino.
https://advertisingheroes.com/43-de-zin-en-onzin-van-bloggen-in-2020-met-esther-van-vondel-en-erno-hannink/

Artikelen over bloggen

Wil je meer leren over bloggen lees dan ook:

Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 8-25 medewerkers. Ik help ondernemers bij beslissingen voor meer resultaat zonder harder te werken. Mijn unieke eigenschap is vragen stellen vanuit oprechte nieuwsgierigheid en de essentie van de lessen te benoemen. Drie keer per jaar organiseer ik het 4B evenement, voor ondernemers die met andere ondernemers willen sparren over onderwerpen als focus, missie, winst, communicatie, marketing, medewerkers en meer. Erno is auteur van 10 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Lees meer over Erno Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) de RSS feed of via LinkedIn.