Wanneer begin ik het te leren?

Zondagochtend had ik mijn acties voor oktober en het laatste kwartaal op papier gezet. Daarbij had ik een overzicht gemaakt van de omzetcijfers tot nu toe.

De omzet verliep niet helemaal volgens mijn plan, of beter gezegd helemaal niet. Dat maakte dat ik maandagochtend met wat frisse tegenzin de trein nam naar Amsterdam.

De 4e ontmoeting van onze mastermind stond op de agenda om 13.00u. Dit keer had ik zelfs een vraag aan de mastermind leden. Ik had ook een plan om de omzet nu echt aan te pakken.

Het werd een week met een achtbaan van emoties.

Lees verder…

Mix je authentieke zelf met verkooptechniek – Daniëlle de Jonge

In deze aflevering het interview met trainer, spreker en auteur Daniëlle de Jonge.

Daniëlle de Jonge is trainer, veel gevraagd spreker en auteur van de boeken ‘Verleid de klant’ (2013) en ‘Human2Human: de nieuwe klantrelatie’ (2015).

42_authentieke_zelf_podcast


Lees verder…

Stap uit je comfort zone

De comfort zone. Wanneer leer je het meeste, hoe kan je dit trainen en hoe vertaal ik dit naar mijn bedrijf.

Read more…

Van diensten naar producten naar lidmaatschap

verdubbelaars-acaedmy-home

Wanneer je begint als zelfstandige coach dan verkoop je de coaching aan iedereen die je maar wil. Je verkoopt losse sessies en hebt een lage uurprijs, soms doe je het zelfs gratis. Je wil mensen gewoon helpen om er doorheen te komen. Gina DeVee vertelde in een training over de Coaching Matrix Taster Coach (laat […]

Read more…

In 3 stappen online zichtbaar

online zichtbaar

In de presentatie voor de deelnemers van coachloper.nl had ik het over online zichtbaar worden. Ik vertelde over de drie belangrijkste stappen om dit te bereiken. Schrijven en publiceren is een effectieve manier om zichtbaar te worden, offline en online.

Read more…

Stap op een magische manier in de schijnwerpers – Vanessa Talbot

In dit interview praat ik met Vanessa Talbot over in de schijnwerpers stappen. Ook praten we over een boek schrijven en dat dit niet moeilijk hoeft te zijn.

Read more…

Ziek zijn = geen inkomen

Vorige week is heel anders gelopen dan ik gepland had. Na de start van een eenvoudige verkoudheid kreeg ik last van migraine. Dat betekent voor mij dat ik nog nauwelijks iets doe. Helder denken, bijvoorbeeld met een klant mee te denken of een artikel schrijven, zit er niet in. Een e-mail versturen naar mijn lijst […]

Read more…

Doorgaan als alles tegenzit – Marieke Anthonisse

Focus in social media

In deze aflevering het interview met business coach en zakenmam Marieke Anthonisse. Marieke startte haar bedrijf in 1997 en werkt sinds 2014 onder de naam Zakenmam.

Read more…

De Erno Hannink Show – over – aflevering 1

de Erno Hannink Show

    Aflevering 1 Veel plezier met deze aflevering

Read more…

Focus op verkoop

focus

Vanochtend deed ik het nog. Ik wist wat ik te doen had, maar ik had nog geen zin. “Het is nog donker. Ik wil nog even verder lezen. Ik check nog even Facebook.” Zo begon ik 45 minuten later te lopen dan ik wilde. Met verkoop had ik bijna hetzelfde. Het was overduidelijk wat er […]

Read more…