Selecteer de klanten die precies bij je passen met het triage-gesprek

Onderdeel van de Verdubbelaars Academie is de maandelijkse online ontmoeting. Tijdens deze ontmoeting geef ik nu ook een korte training.

In de maandelijkse bijeenkomst van maandag 16 november sprak ik over een drietrapsrakket om de juiste klanten binnen te halen. Met een belangrijk onderdeel het triage-gesprek.

Lees verder…

Essentie – 3 van 5

In de vorige aflevering hebben we het gehad over één ding.

Vandaag bespreken we de essentie.

Ook hier bespreken we een boek, “essentialism”.


Lees verder…

1 ding – 2 van 5

In de vorige aflevering hebben we het gehad over focus en waarom dat belangrijk is voor jou en je bedrijf. Vandaag gaan we het hebben over “1 ding”.

Read more…

Focus – 1 van 5

Na de vorige serie over verkopen en de succesvolle webinars kwam ik op een idee voor een nieuwe serie. Dit is de eerste aflevering in de serie over focus.

Read more…

Prioriteiten/bitsing– 5 van 5

In de vorige aflevering hebben we het gehad over leads omzetten naar klanten. Deze aflevering gaan we het hebben over prioriteiten.

Read more…

Leads omzetten naar klanten – 4 van 5

In de vorige aflevering hebben we het gehad over leads genereren. Deze keer gaan we het hebben over leads omzetten in klanten.

Read more…

Leads genereren – 3 van 5

Vorige week hebben we het gehad over het geheim van alles verkopen. In deze aflevering gaan we het hebben over leads genereren.

Read more…

Alles verkopen en mythes – 2 van 5

Welkom bij aflevering 2 van 5 in de serie over verkopen. In de vorige aflevering hadden we het over verkopen aan bestaande klanten. Deze aflevering gaat over het geheim van alles verkopen.

Read more…

Verkopen aan bestaande klanten – 1 van 5

verkopen (1)

In deze aflevering gaan we het hebben over verkoop aan bestaande klanten. Waarom doen we dit?

Read more…

De seizoenen en de verandering van ritme in mijn bedrijf

De seizoenen en de veranderingen van

Hoe een kleine verandering in het seizoen en het effect op mijn ochtendritueel. Met een goed ritme in mijn dag meer resultaat voor mijn bedrijf.

Read more…