Focus op verkoop

Vanochtend deed ik het nog. Ik wist wat ik te doen had, maar ik had nog geen zin.

“Het is nog donker. Ik wil nog even verder lezen. Ik check nog even Facebook.” Zo begon ik 45 minuten later te lopen dan ik wilde.

Met verkoop had ik bijna hetzelfde. Het was overduidelijk wat er moest gebeuren. De omzet van die maand was veel te laag. Er moest meer omzet komen.focus

De nieuwe podcast starten

In januari van 2015 ben ik gestart met een nieuw podcast avontuur. Ondertussen heb ik meer dan 35 afleveringen online staan.

Je vindt de aflevering op numberonecoachbiz.com. De #1CoachBiz Podcast

nieuwe podcast

Het ‘probleem’ van deze podcast is dat de Engelstalige afleveringen en de Nederlandstalige interviews door elkaar staan. Dit blijkt voor veel mensen net iets te lastig.

Focus in social media – welke platformen zijn echt belangrijk

Focus social media

Er zijn enorm veel sociale netwerk sites en platformen. Online zichtbaar worden? Maak keuzes. Dit zijn de sociale netwerk sites die echt belangrijk zijn.

Read more…

De 10 nieuwe gewoontes die ik 1 juli 2016 heb aangeleerd

Mijn leven bestaat voor een groot gedeelte uit gewoontes. De gewoonte heb ik zo vaak uitgevoerd dat het als vanzelf gaat. Het voordeel van een gewoonte is dat je minder capaciteit van je brein nodig hebt om de gewoonte uit te voeren.

Read more…

Een gewoonte van gewoontes – de 10 belangrijkste gewoontes

10 nieuwe gewoontes

Het begon allemaal met twee simpele gewoontes, dagelijkse bewegen en flossen. Ondertussen zijn het 10 gewoontes die mijn leven veranderen.

Read more…

Ritme, routine en play in jouw verkoop met salespoints

salespoints ritme routine play

Salespoints helpen mij om meer aandacht te hebben voor de verkoop. Lees hoe salespoints werken en hoe ze jou kunnen helpen.

Read more…

De weg delen – meer dan alleen het resultaat

de weg

Er staat een verandering voor de deur. Een verbetering vind ik zelf. Ik ben benieuwd wat jij er van vindt. Ik heb het gevoel dat ik mijn echte, natuurlijke stem heb gevonden. Meer nog dan dat, dat ik de moed heb gevonden om dit te doen. Wat gaat er veranderen en wat ga jij daar

Read more…

Stoppen, een lastige beslissing voor ondernemers

stoppen lastige beslissing

Wanneer je een nieuw idee ontwikkeld voor een product, of je zit middin een lancering, kun je dan nog terug? Kun je dan nog stoppen? Een lastige beslissing.

Read more…

1000 klanten

Meer dan 1000 klanten via mijn website, meer dan 15.000 abonnees en meer dan 400.000 bezoekers per jaar. Hoe mijn website een Power Platform werd.

Read more…

De mooie website mythe ontmaskert – het levert minder klanten op

Mooie website mythe

Het ontwerp en design van je nieuwe website is het belangrijkste. Of toch niet? De mythe uitgezocht en waarom focus op het ontwerp je minder klanten oplevert.

Read more…