Hoe wordt jouw bedrijf online zichtbaar zodat ze je niet kunnen negeren

We nemen samen beslissingen die leiden tot actie

Vraag jouw Strategisch Consult aan

Online Zichtbaar worden zelf proberen

Gedachtes wisselen van strategisch naar tactisch naar praktisch,

één grote warboel

Beslissingen

Als ondernemer met grootse plannen worstel je met keuzes over online zichtbaarheid. Je weet niet goed hoe je verder moet. Telkens weer komen de plannen en ideeën naar voren.

Je ziet ondernemers die hier heel succesvol mee zijn. Je weet dat jij dit ook kunt met jouw bedrijf. Toch kom je niet verder. Het ontbreekt je aan kennis en ervaring op dit gebied. Dat gaan we in dit consult veranderen.

We ontwikkelen de visie, bepalen de mijlpalen en maken de keuzes om jouw resultaten te bereiken. We hakken nu de knopen door waar jij al tijden mee worstelt.

Starten en kleine stapjes

Belangrijk is dat we aan het grootse plan vasthouden als richting voor jouw bedrijf. Om dit te bereiken zetten we kleine stapjes. Iedere maand 2 of 3 kleine doelen op weg naar het grote resultaat. Telkens overzichtelijke stapjes waarin wij jouw bedrijf ondersteunen om dat doel te bereiken.

Online Zichtbaar

Mijn doel is om jouw bedrijf online zichtbaar te maken. En bij de juiste mensen. De mensen die jij het liefst als klant hebt. De mensen bij wie jij het grootste resultaat bereikt.

Zo vaak en duidelijk zichtbaar in beeld dat jouw klant je zeker zal zien.

Strategisch Consult

Dit krijg je in het Strategisch Consult Online Zichtbaar

 • Ik stel vragen, heel veel vragen
 • We kijken waar je nu staat met jouw visie
 • We bespreken hoe jouw grootse plan gerealiseerd kan worden
 • We bepalen hoe we je resultaten kunnen versnellen online
 • Er worden belangrijke knopen doorgehakt
 • Je krijgt een strategisch plan na het gesprek met de belangrijkste beslissingen
 • Ik doe een voorstel voor de volgende stappen

Lianne:

“Ik werd er weer blij van om aan de slag te gaan.”

Martijn:

“Hij laat je de toekomst zien van je bedrijf en wat je zou kunnen bereiken.”

Empowered om besluiten te nemen

Ik ben Lianne Ebbinkhuijsen van Easyinfluence.nl. Ik help zelfstandige, ondernemende professionals zichzelf te verkopen zonder zichzelf te verliezen, zowel 1 op 1 als 1 op veel vanaf het podium. En als zij zich zelf goed verkopen, dan help ik ze als businesscoach ook bij het uitbouwen van hun business.
Mijn aanleiding voor het strategisch consult met Erno was dat ik vastliep in het denken over het online brengen van mijn nieuwe website. Ik zat eigenlijk mezelf in de weg, terwijl ik vooraf keuzes moest maken voor mijn online activiteiten. Mijn gedachtes wisselden van strategisch naar tactisch naar praktisch en eigenlijk werd het een grote warboel in mijn hoofd.
Het strategisch consult bood mij de gelegenheid om van die stilstand af te komen.

Het resultaat was dat ik vooral weer focus kreeg op de lange termijn. Ik kon mijn stipje aan de horizon weer zien. In de discussie met Erno tijdens het strategisch consult voelde ik me steeds meer empowered om besluiten te nemen. En als je besluiten hebt genomen, dan kun je veel makkelijker doorvertalen naar To do acties. Zodat het gewoon gaat gebeuren, dat het er komt. En dat had ik nodig, want ik wil snel online.

Wat gewoon heel leuk was waren de verhalen die Erno deelde. En we hadden een hoop discussies waardoor dingen op hun plek vielen. Dus niet alleen hoe dingen technisch werken en wat de trends van nu zijn. Dat is ook belangrijk, want dan weet je waar je slim aan doet en dat komt allemaal aan bod. Maar juist de ervaringsverhalen vond ik het leukst.

Een ander groot voordeel van het consult vond ik het gevoel dat het echt om mij ging, om mijn website, mijn bedrijf, mijn online presence, dus die focus helemaal op mij. En dat ik voelde dat ik weer snelheid kan maken, weer op mijn route ben. Ik ben vrij ongeduldig dus als ik voel dat ik dingen weer in gang kan zetten, dan word ik productiever en blijer.
Maar de grootste omslag is wel dat ik er beter gemotiveerd door werd. Ik kreeg er weer zin in om er werk van te maken. Ik werd er weer blij van om aan de slag te gaan.

Ik zou het strategisch consult zeker aanbevelen. Ook al denk je dat je wel weet hoe dat moet, je online activiteiten of je website…. je ziet zelf niet waar je jezelf in de weg zit. Dat heb je niet eens door. En ook weet je niet wat je niet weet. Er zijn altijd weer nieuwe ontwikkelingen. Je kunt zoveel doen online, zoveel tentakels zijn er verbonden met social media platforms.
Mijn bedrijf was al vrij complex aan de achterkant, omdat ik ook internationaal onderneem. Dat is ook een voordeel, want Erno weet precies hoe dat zit nationaal en internationaal en hoe die twee complexe platforms te combineren. Ik zou bijna zeggen het is eigenlijk niet in je eentje te doen want je weet er gewoon te weinig van om het zelf goed te doen. Erno is de expert, dus dat moet je niet in je eentje wíllen doen.

Wat ik wil toevoegen is dat ik, ondanks dat ik Erno al langer ken en vaker met hem werk, hij mij toch enorm heeft verrast. Ik ben verrast hoe zijn mindset en zijn visie, ook voor zichzelf, groot, helder en duidelijk is. Zo zit ik met een sparring partner aan tafel, die ook met mij groot denkt en mij uitdaagt. En daar ben ik hem heel dankbaar voor, dat hij mij dat heeft laten zien.

Lianne Ebbinkhuijsen
Lianne Ebbinkhuijsen Easy Influence

Binnen een week terug verdiend

Mijn naam is Martijn van der Tuin, ik ben sinds 2006 ondernemer, ik heb een aantal bedrijven opgezet, laten groeien en verkocht. En sinds 2011 werk ik als Succesvol ondernemen coach en dat betekent dat ik ondernemers help bij succesvol ondernemen.
Niets had mij tegengehouden om het strategisch consult te doen, echt niets. Ik heb Erno gebeld en een afspraak gemaakt, ik was in de buurt en zo is het gegaan.

In de basis had ik 3 vragen voor Erno aangaande de groei van mijn bedrijf en de interne organisatie in mijn bedrijf. Wat het mij heeft opgeleverd is dat hij heeft aangegeven welke groeimogelijkheden ik met mijn bedrijf heb, zowel offline als online.

Hij heeft een aantal tips gegeven hoe ik mijn organisatie beter kan inregelen, zodat ik ook meer omzet kan genereren. En hij heeft mij inzicht gegeven in welke keuzes die ik wel moet gaan maken offline en online en welke juist niet. Dat waren voor mij de 3 grootste resultaten die wij hebben geboekt.

Het leukste was het brainstormen over hoe je verder kan groeien met je organisatie en welke verdienmodellen je daar op kunt toepassen. Ik snap dat dat wat vaag klinkt, maar Erno heeft mij inzicht gegeven in hoe je van coachen van 1 persoon naar 5 kan en misschien wel 20 mensen tegelijk zou kunnen coachen of misschien wel 200 of in de toekomst 2000. Daar hebben we het over gehad, hoe we dat moet faciliteren en organiseren.

Een van de andere voordelen van een strategisch consult is het volgende. Ik ga wel vaker naar coaches toe maar dat zijn geen ondernemerscoaches maar meer coaches op andere gebieden. Dus wat ik heel fijn vond is om met iemand te klankborden die al verder is dan waar ik tot nu toe ben geweest. Het is dus leuk om daarvan te leren. Het is ook interessant om met Erno te praten over wat hij met zijn bedrijf doet en hoe hij dat doet, dat is voor mij inspirerend.

En wat ik heel interessant vind is dat Erno een enorme passie heeft voor vernieuwde technieken.  Ik heb dat zelf wat minder. Zodoende kan hij mij de weg wijzen in wat ik nodig heb aan vernieuwende techniek als ik verder wil groeien met mijn organisatie.

Ik raad een strategisch consult absoluut aan en dat is ook al gebeurd. Wat ik zelf belangrijk vind is dat je als coach altijd waarde moet toevoegen. Dat is belangrijk als coach. Erno heeft een heel andere mindset dan een gemiddelde ondernemer en ook een heel andere mindset dan ik.

Hij is al met veel nieuwere dingen bezig dan ik op dit moment. Hij laat je de toekomst zien van je bedrijf en wat ik zou kunnen bereiken. En dat geldt voor iedereen die een consult bij Erno doet.

Ik vind dat zelf van grote waarde. En ik ben ervan overtuigd dat als je als ondernemer wil groeien je ook aan de slag moet gaan en advies moet gaan inwinnen, dat is van waarde voor je bedrijf.

Ik kan je nu al vertellen dat de investering die ik heb gedaan met het strategisch consult, dat dat binnen een week al is terug verdiend. Op basis van zijn tips en tricks, maar ook hoe ik mijn organisatie anders heb ingericht. Tijdens mijn vakantie. Dat kan heel snel als je personeel hebt.

Om te beginnen wil ik Erno bedanken voor zijn tijd en zijn inzet en het meedenken. En daarnaast zou ik iedereen adviseren die een bedrijf heeft om een strategisch consult te doen.

Omdat elke ondernemer op een bepaalde manier last heeft van bedrijfsblindheid. Erno heeft mij bijgebracht hoe ik van 1 op 1 coaching kan maar ook van 1 naar 5 of 10 groepen.
Ik denk dat het waardevol kan zijn: een frisse blik door je organisatie door een persoon als Erno, zowel op online gebied als offline gebied.

Wat veel ondernemers goed doen, is dat ze een focus hebben. Alleen je moet als ondernemer ook los kunnen van die focus, je moet je laten inspireren door andere mensen. Dat is juist de externe prikkel die jou weer tot nadenken zet.

Ik bedoel als je focus hebt zit je ook maar in een koker. En wat heel belangrijk is, is dat je een frisse blik door je bedrijf laat gaan. En dat is wat Erno doet en wat wij hebben gedaan. En ik denk dat elke ondernemer dat moet doen.

Martijn van der Tuin
Martijn van der Tuin Reconcep

Mijn missie:

 

Ondernemers met grootse plannen online laten opvallen, zodat ze zichtbaar worden en meer klanten aantrekken

 

Plan jouw Strategisch Consult in voor € 818

In dit consult krijg jij duidelijkheid over welke stappen nodig zijn om met jouw bedrijf online op te vallen. Wat je wel of juist niet moet doen om het bereiken van resultaten met jouw grootse plan te versnellen door online zichtbaar te zijn. Met focus op de lange termijn om op de korte termijn goede en slimme beslissingen te nemen.

Het gaat niet alleen over hoe het technisch werkt en wat de trends zijn, maar vooral over succesvolle ervaringsverhalen. Zodat jij kunt ervaren hoe dit voor jou gaat werken.

We gaan aan de slag met jouw website, met jouw bedrijf, met jou, de focus is volledig op jou.

Ik help je bij keuzes waar je in je eentje mee blijft worstelen. Deze tijdwinst alleen al is veel meer dan € 1.000 waard.

“Ik zou bijna zeggen het is eigenlijk niet in je eentje te doen, want je weet er gewoon te weinig van om het zelf goed te doen.

Erno is de expert, dus dat moet je niet in je eentje wíllen doen.”

Voor wie is dit

Wie ben jij:

 • je bent ondernemer
 • je werkt met een team (medewerkers of freelancers)
 • je hebt een goed product
 • je hebt klanten die je succesvol helpt
 • de omzet van je bedrijf is € 100.000+ tot € 1 miljoen
 • je hebt een groots doel of plan
 • je wil financiële vrijheid
 • je wil iets opbouwen en je wil groeien, écht groot worden
 • je weet dat je veel te doen hebt om dit te bereiken en niet alles zelf kan
 • je werkt met ondernemers en bedrijven

Voor wie is dit niet

Jij bent:

 • iemand die liever alles zelf doet
 • iemand zonder groots plan
 • iemand die liever alleen werkt
 • iemand die nog geen product en klanten heeft
 • iemand die niet weet wat 'ie wil

Lianne:

"In de discussie met Erno tijdens het strategisch consult voelde ik me steeds meer empowered om besluiten te nemen. En als je besluiten hebt genomen, dan kun je veel makkelijker door vertalen tot acties, zodat het gewoon gaat gebeuren, dat het er komt. En dat had ik nodig, want ik wil snel online."

Martijn:

"En wat ik heel interessant vind is dat Erno een enorme passie heeft voor vernieuwde technieken.
Ik heb dat zelf wat minder. Zodoende kan hij mij de weg wijzen in wat ik nodig heb aan vernieuwende techniek als ik verder wil groeien met mijn organisatie."