Artikelen van je blog automatisch in je Facebook pagina voor je bedrijf

Door Erno Hannink | d. Narrow Networking

sep 28

Om je eigen blogs in Facebook te krijgen en andere blogs te volgen gebruik je de app NetworkedBlogs. Waarom? Fans kunnen met 1 klik je blog volgen, je kunt een blog waarderen met 1-5 sterren. De community kan jou als schrijver bevestigen.

Niet onbelangrijk de artikelen uit jouw blog komen automatisch in je persoonlijke nieuwsoverzicht en dat van de volgers.
Nieuw: Nu is dit uitgebreid met een syndicatie mogelijkheid, waarmee je de artikelen uit je blog ook in een of meerdere pagina’s van jezelf kunt laten verschijnen.

update:

  1. Alleen artikelen die nieuw worden gepubliceerd worden opgepikt door de syndicatie. Alle bestaande artikelen worden dus niet nog eens gepubliceerd.
  2. Met de nieuwe Timeline van Facebook vallen artikelen die worden gepubliceerd via applicaties (zoals NetworkedBlogs) niet echt op. Het is veel beter de artikelen met de hand te plaatsen met een opmerking van jou er bij over het artikel. Dan wordt het artikel meer getoond in de nieuwsoverzichten van de volgers van de pagina.

Je blog is al opgenomen in NetworkedBlogs en je wilt alleen de Syndicatie met je pagina’s opzetten. Sla de registratie dan over en ga direct naar Syndicatie.

Registreer een nieuw blog

Ben jij de auteur?

Bevestig dat jij de auteur bent.

Dit kan op 2 manieren.
1. Met een widget of badge op je blog. Met een WordPress blog niet echt ingewikkeld. Kies welke je wilt gebruiken klik op ‘Install Widget’ of ‘Install Badge’, kopieer de code. Plak de code in een tekst widget in de sidebar of footer van je WordPress blog.

2. Deze heeft mijn voorkeur maar duurt iets langer, vraag je connecties (friends) om het te bevestigen. Het voordeel is dat je hiermee waarschijnlijk gelijk volgers voor je site krijgt.

Selecteer de vrienden waarvan je verwacht dat ze het snelst in zullen gaan op je verzoek en klik op ‘Author Verification-verzoek verzenden’.
Voeg een persoonlijke boodschap toe.
Je kunt dan nog het verzoek sturen naar je e-mail contacten, maar deze moeten dan wel op Facebook zitten of zich registeren.

Nu krijg je direct de gelegenheid om je blog te publiceren op je pagina.

Set up Syndication

Dit is de volgende stap in het proces van aanmelden.

Je kunt hier ook direct heen gaan Syndication
Klik op Configure van de pagina waar je de artikelen wilt publiceren.

Kies of je de artikel in je persoonlijke profiel wilt laten zien en/of op een of meerdere pagina’s:

Bevestig dat NetworkedBlogs toestemming heeft om de artikelen door te plaatsen op je pagina.

Plaats een test post

En het is gelukt!

Maak jij al gebruik van NetworkedBlogs?

Stop volgen

Als je een blog niet meer wilt volgen, dan ga je naar http://apps.facebook.com/blognetworks/userpage.php
Dan heb je onder je eigen blog die je schrijft de blogs die je volgt.
Klilk op de knop Following achter het blog dat je niet meer wilt volgen. Klaar, je bent gestopt met volgen.

Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.

Comments are closed